NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jonathan Wild, de Henry Fielding

Jonathan Wild

de Henry Fielding

Jonathan Wild

Titlu:

Jonathan Wild

Domeniu: Beletristica

Editura: Nemira

Autor: Henry Fielding

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2007

19,00 RON

Jonathan Wild este cel mai satiric roman al lui Fielding. Descriind viata unui celebru delicvent ai anilor 1720, el ataca societatea corupta in general. Cariera lui Wild, santajistul, este prezentata in paralel cu cea a primului ministru al vremii respective, Sir Robert Walpole: politicienii nu sunt decat niste hoti de rang mai inalt, iar activitatea lor de a prada tara este sustinuta de apatia politica in care se afla majoritatea englezilor. Autorul prezinta actiunea romanului cu stralucitoare nuante comice in stilul lui „Tom Jones“ si „Joseph Andrews “. In acest roman insa, Fielding este mai sincer si isi exprima ideile despre societate, politica si morala prin satira usturatoarea hotilor-politicieni sau a politicienilor-hoti.

Publicat in 1743, intr-o perioada cand romanul modern nu se impusese ca forma literara fixa, Jonathan Wild este in acelasi timp o satira politica incisiva si o explorare profunda si serioasa a „maretiei“ si „bunatatii“ umane, la fel de importante azi ca intotdeauna.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Jonathan Wild” de Henry Fielding a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană