NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lumea de dincolo. Moartea violet, de Gustav Meyrink

Lumea de dincolo. Moartea violet

de Gustav Meyrink

Lumea de dincolo. Moartea violet

Titlu:

Lumea de dincolo. Moartea violet

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Antet XX Press

Autor: Gustav Meyrink

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 112

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat
O certitudine exista: omul a avut o perceptie speciala a universului, i-a intuit dinapoia aparentelor planurile multiple de manifestare, vibratiile lumilor paralele, „ecranate“ de realitatea anodina, limitata in care traiesc majoritatea fiintelor de pe Terra. Mai mult, aceasta perceptie a constituit impulsul si stimulentul pentru cercetarea si experimentarea metarealitatii iar rezultatul, deloc spectaculos acum, la nivel paranormal, s-a vadit incitant si foarte demn de interes in domeniul literaturii.

Gustav Meyrink - Lumea de dincolo. Moartea violet.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Lumea de dincolo. Moartea violet” de Gustav Meyrink a apărut la editura Antet XX Press în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 112 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană