NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Diavolul si carciumarul, de Protos. Nicodim Mandita

Diavolul si carciumarul

de Protos. Nicodim Mandita

Diavolul si carciumarul

Titlu:

Diavolul si carciumarul

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Buna Vestire

Autor: Protos. Nicodim Mandita

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 280

Anul apariţiei: 1997

Stoc epuizat

Doi frati de meserie infernala pentru prapadul omenirii sunt: diavolul si carciumarul, alcoolul si carciuma, betia si fumatul. Carciumarul, de dorul castigului necurat, atrage pe crestini in gura iadului (crasma lui), unde-i intuneca, saraceste, mortifica si ucide moraliceste, sufleteste si trupeste; iar diavolul trage sufletele betivilor si ale tutunarilor in iad, ca impreuna cu el sa se munceasca vesnic. Carciumarul si diavolul, crsma si alcoolul, betia si fumatul, sunt doi frati infernali, care zilnic prabusesc sumedenie de suflete in iadul vremelnic si vesnic. (Cel mai mic intre Iereii-Monahi, Nicodim-Mandita Protos.)

Protos. Nicodim Mandita - Diavolul si carciumarul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Diavolul si carciumarul” de Protos. Nicodim Mandita a apărut la editura Buna Vestire în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare foarte bună, conține 280 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană