NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Filosofia religiei, de Nae Ionescu

Filosofia religiei

de Nae Ionescu

Filosofia religiei

Titlu:

Filosofia religiei

Domeniu: Filosofie

Editura: Eminescu

Autor: Nae Ionescu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 226

Anul apariţiei: 2009

32,00 RON

Nae Ionescu - Curs de filosofie a religiei (1924-1925).

Sunt anumite apropieri de structură ontologică între mesianismul rusesc şi universalismul catolic. Această idee de universalitate nu ne intră nouă în cap. Pentru noi nu există o singură credinţă şi necesitatea unei singure credinţe; pentru noi există altceva: imposibilitatea pentru fiecare dintre noi de a avea altă credinţă decât aceea pe care o avem. Atât şi nimic mai mult. De aceea, poate că singurul principiu din conştiinţa noastră care este în adevăr crescut de la noi, de aci, este principiul privitor la viaţa religioasă: toate confesiunile sunt libere în Ţara Românească, dar nici una n-are dreptul să facă prozeliţi, în acest articol din Constituţie trăieşte,în adevăr, toată tradiţiunea noastră spirituală, trăieşte conştiinţa că există un element istoric în conştiinţa religioasă.
Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Filosofia religiei” de Nae Ionescu a apărut la editura Eminescu în seria de Filosofie, se află în stare nouă, conține 226 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană