NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jurnal intim, de Miguel de Unamuno

Jurnal intim

de Miguel de Unamuno

Jurnal intim

Titlu:

Jurnal intim

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Miguel de Unamuno

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2007

29,00 RON

„Documentul cardinal ce rezuma aceasta etapa de «smerenie» in «agonia religioasa» a lui Unamuno (octombrie 1897-ianuarie 1902) il reprezinta cele cinci caiete, de dimensiuni inegale, publicate mult timp dupa moartea autorului, abia incepand din 1957, de catre A. Zubizarreta.

Acest Jurnal intim concentreaza toate nuantele framantarilor religioase ale lui Unamuno, aceleasi in fapt din copilarie si pana la sfarsitul vietii, dar cu accent, in aceste pagini, mai cu seama pe valorile pur catolice, pe care ulterior le va contesta partial sau si le va revizui, precizandu-si pozitiile, in doua carti extrem de influente: Del sentimiento tragico de la vida (1912) si La agonia del cristianismo (1925) pentru a nu mai vorbi si de rascolitorul poem de ample dimensiuni El Cristo de Velasquez (1920) sau de ultimul sau roman, naratie despre «sentimentul tragic al existentei cotidiene», San Manuel Bueno, martir (1933).” (Sorin Marculescu)

Traducere, note si cuvant inainte de Sorin Marculescu.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Jurnal intim” de Miguel de Unamuno a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 304 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană