NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Viata unui om singur, de Adrian Marino

Viata unui om singur

de Adrian Marino

Viata unui om singur

Titlu:

Viata unui om singur

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Adrian Marino

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 528

Anul apariţiei: 2010

49,00 RON

Viața unui om singur este volumul de memorii al regretatului cărturar Adrian Marino, o autobiografie ce se oprește la anul 1999. Autorul rememorează șase decenii de existență, cu represiunea, deportarea în Bărăgan și însingurarea morală de după 1989. Manuscrisul face parte din fondul „Adrian Marino” al Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. Autobiografie îndelung așteptată, volumul ce apare, conform dorinței autorului, la cinci ani de la moartea sa, captivează prin traseul unei vieți de excepție, ca și prin valoarea culturală a mărturiei pe care o aduce.

„În câteva cuvinte: de șase decenii, cel puțin, gândesc mereu altfel, aproape în toate domeniile. Scara mea de valori, începând cu valorile culturale și ideologice, este net deosebită de a mediilor sociale și culturale pe care le-am străbătut, obligat sau nu. Iar o astfel de singurătate – care nu este nici sentimentală, nici socială – este greu de suportat. O suferință abstractă, rece. O revoltă permanentă și fără soluție. Mai totdeauna inexprimabilă și incomunicabilă. Nu doresc nimănui o astfel de contrarietate și uzură interioară. Fără ieșire și fără o adevărată consolare. Încerc totuși s-o pun pe hârtie, s-o definesc și s-o descriu cu maximă claritate. Doresc să scriu totuși «cartea» vieții mele, în toate sensurile cuvântului. Să-mi afirm identitatea, «personalitatea», bună, rea, așa cum a fost.” (Adrian Marino)

Ediție cartonată, format mare, cu supracopertă.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Viata unui om singur” de Adrian Marino a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 528 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană