Patru femei, patru povesti, de Aurora Liiceanu

Patru femei, patru povesti

de Aurora Liiceanu

Patru femei, patru povesti

Titlu:

Patru femei, patru povesti

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Aurora Liiceanu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2016

Stoc epuizat

Volumul reuneste biografiile unor femei exemplare, a caror existenta a fost legata de arta si care si-au uimit contemporanii prin originalitate: Coco Chanel (1883-1971), cunoscuta creatoare care a revolutionat lumea modei, Elisaveta Bagreana (1893-1991), poeta laureata a Premiului Nobel, Cecilia Cutescu-Storck (1879-1969), pictorita, prima femeie profesor intr-o academie nationala de arte din Europa, si Lee Miller (1907-1977), celebrul fotomodel devenit fotograf de razboi. O frantuzoaica, o bulgaroaica, o romanca si o americana ale caror povesti de viata fascineaza si astazi.

Din cuprins: Coco: viata ca legenda, legenda ca viata · Barbati din viata lui Coco Chanel · Liza si fetele bine-crescute. Ce femei admira Liza · Imaginarul masculin al Lizei. Figuri de barbati · Cecilia: un „impreuna“ bine gandit · Contradictiile Ceciliei: patima exprimarii si limitele ei · Lee: aventura, o a patra dimensiune · „Eu nu sunt Cenusareasa. Nu-mi pot forta piciorul in pantoful de clestar“.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 18 iunie, 2017)
Cartea “Patru femei, patru povesti” de Aurora Liiceanu a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 336 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană