NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iarna vrajbei noastre, de John Steinbeck

Iarna vrajbei noastre

de John Steinbeck

Iarna vrajbei noastre

Titlu:

Iarna vrajbei noastre

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: John Steinbeck

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 420

Anul apariţiei: 2004

32,00 RON

Iarna vrajbei noastre reafirma pozitia lui John Steinbeck de sustinator neobosit al adevarului, inzestrat cu o intuitie infailibila pentru tot ceea ce tine cu adevarat de spiritul american.” (Din discursul Comitetului Premiului Nobel cu ocazia decernarii Premiului Nobel pentru literatura lui John Steinbeck)

Publicat in 1961, cu un an inainte ca Steinbeck sa primesca Premiul Nobel pentru Literatura, romanul Iarna vrajbei noastre urmareste decaderea societatii americane din anii ’60. Personajul central, Ethan, ajunge in pragul saraciei lucrind ca functionar in propria bacanie, detinuta acum de un imigrant italian. Sotia si copii se pling la nesfirsit de lipsa banilor si de viata pe care o traiesc. Ethan incearca cu disperare sa le ofere fericirea si, in acelasi timp, sa-si pastreze demnitatea. Steinbeck ne poarta intr-o calatorie spre miezul disperarii lui Ethan, alimentata in continuu de sentimentul ratarii.

Traducere de Tatiana Malita si Mihu Dragomir.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Iarna vrajbei noastre” de John Steinbeck a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 420 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană