NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In alta viata, de Marc Levy

In alta viata

de Marc Levy

In alta viata

Titlu:

In alta viata

Domeniu: Beletristica

Editura: Trei

Autor: Marc Levy

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2011

19,00 RON

Incercand sa dezvaluie destinul misterios al unei picturi, Jonathan se va intalni cu Clara. si unul, si celalalt simt ca s-au mai vazut candva. Dar cand? Si unde? La Londra, in urma cu un secol... Versiune moderna a lui Romeo si Julieta, romanul de fata creeaza o poveste plina de suspans, pornind de la o sugestie metempsihotica.

Marc Levy este cel mai citit autor francez din lume. Nascut in 1961, la Paris, el a avut parte de un parcurs profesional fascinant: a fost mai intai voluntar la Crucea Rosie, apoi antreprenor in SUA, dupa care a fondat una dintre cele mai importante companii de arhitectura din Franta.

Cariera sa de scriitor demareaza cu maximum de succes in anul 2000, cand publica romanul „Si daca e adevarat...“, vandut in intreaga lume in milioane de exemplare si ecranizat de Steven Spielberg (2005).

Marc Levy - In alta viata.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “In alta viata” de Marc Levy a apărut la editura Trei în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană