NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In alta viata, de Marc Levy

In alta viata

de Marc Levy

In alta viata

Titlu:

In alta viata

Domeniu: Beletristica

Editura: Trei

Autor: Marc Levy

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2011

19,00 RON

Incercand sa dezvaluie destinul misterios al unei picturi, Jonathan se va intalni cu Clara. si unul, si celalalt simt ca s-au mai vazut candva. Dar cand? Si unde? La Londra, in urma cu un secol... Versiune moderna a lui Romeo si Julieta, romanul de fata creeaza o poveste plina de suspans, pornind de la o sugestie metempsihotica.

Marc Levy este cel mai citit autor francez din lume. Nascut in 1961, la Paris, el a avut parte de un parcurs profesional fascinant: a fost mai intai voluntar la Crucea Rosie, apoi antreprenor in SUA, dupa care a fondat una dintre cele mai importante companii de arhitectura din Franta.

Cariera sa de scriitor demareaza cu maximum de succes in anul 2000, cand publica romanul „Si daca e adevarat...“, vandut in intreaga lume in milioane de exemplare si ecranizat de Steven Spielberg (2005).

Marc Levy - In alta viata.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “In alta viata” de Marc Levy a apărut la editura Trei în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană