NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

HTML prin exemple, de Teodoru Gugoiu

HTML prin exemple

de Teodoru Gugoiu

HTML prin exemple

Titlu:

HTML prin exemple

Domeniu: Invatamant

Editura: Teora

Autor: Teodoru Gugoiu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 175

Anul apariţiei: 2002

Stoc epuizat

Prezintă limbajul HTML, precum şi extensia acestuia, DHTML.

Un ghid complet pentru toţi cei ce vor să creeze pagini Web fără a utiliza un program de asistenţă, având astfel controlul total asupra designului acestora.

Prezentarea teoretică este completată de exemple şi de imagini care reflectă impactul realizat de fiecare element al limbajului asupra designului paginii Web.

Studierea extensiei DHTML permite creatorului de pagini Web să obţină prezentări virtuale rafinate, utilizând stiluri şi straturi.

Cartea este utilă celor care vor să se iniţieze în crearea manuală (cu scriere completă a codului) a paginilor Web, celor care utilizează programe de asistenţă pentru a dezvolta aplicaţii orientate pe Web, dar doreşte să influenţeze decisiv aspectul final al acestora, precum şi tuturor celor care doresc să cunoască limbajul care a făcut posibilă dezvoltarea explozivă a Internetului.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “HTML prin exemple” de Teodoru Gugoiu a apărut la editura Teora în seria de Invatamant, se află în stare nouă, conține 175 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană