NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Himera credintei in Dumnezeu, de Richard Dawkins

Himera credintei in Dumnezeu

de Richard Dawkins

Himera credintei in Dumnezeu

Titlu:

Himera credintei in Dumnezeu

Domeniu: Stiinta

Editura: Curtea Veche

Autor: Richard Dawkins

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

„Imaginaţi-vă o lume lipsită de religie. Fără atentate sinucigaşe, fără 11 septembrie sau 7 iulie, fără cruciade şi vânători de vrăjitoare, comploturi, războaie şi separatişti, fără războaie israeliano-palestiniene, masacre între sârbi, croaţi şi musulmani, persecuţii ale evreilor sau atacuri nord-irlandeze. Fără acei tele-evanghelişti cu costume strălucitoare şi coafuri bufante, care le spun oamenilor despre banii lor că «Dumnezeu vrea să daţi, până la suferinţă». Fără talibani care să arunce în aer statui antice, fără execuţii publice ale celor care proferează blasfemii şi fără femei biciuite pentru crima de a-şi fi arătat faţa… O lume tolerantă şi raţională, care să ia în calcul şi posibilitatea că Dumnezeu nu există — sub nicio formă şi pentru nicio religie“, scrie Richard Dawkins.

Iată un subiect de interes pentru fiecare muritor de pe planetă. În plus, raţionamentele dezvoltate de autor plecând de la premise ştiinţifice (susţinute de specializarea acestuia în biologie evoluţionistă şi de experienţa acumulată în calitate de profesor la Universitatea Oxford) au făcut din această carte, în scurt timp, un bestseller. Ca urmare, un număr uluitor de jurnalişti, lideri de opinie, oameni de ştiinţă, politicieni, clerici şi simpli cititori, credincioşi fervenţi sau atei înveteraţi (din toată lumea) au simţit nevoia să-şi exprime public opinia, referitor la această lucrare. Elogiată sau condamnată, promovată sau scuzată, acceptată sau respinsă, cartea nu a putut fi un singur lucru: ignorată.

Richard Dawkins - Himera credinţei în Dumnezeu.

Titlu original: The God Delusion.

Editia I.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Himera credintei in Dumnezeu” de Richard Dawkins a apărut la editura Curtea Veche în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană