NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

De ce nu dispare Dumnezeu, de Andrew Newberg

De ce nu dispare Dumnezeu

de Andrew Newberg

De ce nu dispare Dumnezeu

Titlu:

De ce nu dispare Dumnezeu

Domeniu: Stiinta

Editura: Curtea Veche

Autor: Andrew Newberg

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 264

Anul apariţiei: 2008

Stoc epuizat

Andrew Newberg, Eugene d'Aquili, Vince Rause - De ce nu dispare Dumnezeu: Ştiinţa creierului şi biologia credinţei.

De-a lungul timpului oamenii de ştiinţă au încercat să înţeleagă de ce fiinţa umană are o atracţie iraţională faţă de Dumnezeu şi faţă de experienţele religioase.

În cartea „De ce nu dispare Dumnezeu – Ştiinţa creierului şi biologia credinţei“ autorii formulează o nouă teorie pe care o susţin cu argumente şi anume: omul îl caută pe Dumnezeu deoarece creierul său este programat biologic să o facă.

Autorii au început aceste studii folosind aparatură de înaltă tehnologie pentru a studia creierul unor persoane care au stări mistice (rugăciune, meditaţie etc), iar cu timpul au ajuns la concluzia că experienţa mistică este perceptibilă biologic cu mijloace ştiinţifice sau, cu alte cuvinte, experienţa spirituală este strâns intercorelată cu biologia umană.

Recenzii (1)
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “De ce nu dispare Dumnezeu” de Andrew Newberg a apărut la editura Curtea Veche în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 264 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană