NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

De ce nu dispare Dumnezeu, de Andrew Newberg

De ce nu dispare Dumnezeu

de Andrew Newberg

De ce nu dispare Dumnezeu

Titlu:

De ce nu dispare Dumnezeu

Domeniu: Stiinta

Editura: Curtea Veche

Autor: Andrew Newberg

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 264

Anul apariţiei: 2008

26,00 RON

Andrew Newberg, Eugene d'Aquili, Vince Rause - De ce nu dispare Dumnezeu: Ştiinţa creierului şi biologia credinţei.

De-a lungul timpului oamenii de ştiinţă au încercat să înţeleagă de ce fiinţa umană are o atracţie iraţională faţă de Dumnezeu şi faţă de experienţele religioase.

În cartea „De ce nu dispare Dumnezeu – Ştiinţa creierului şi biologia credinţei“ autorii formulează o nouă teorie pe care o susţin cu argumente şi anume: omul îl caută pe Dumnezeu deoarece creierul său este programat biologic să o facă.

Autorii au început aceste studii folosind aparatură de înaltă tehnologie pentru a studia creierul unor persoane care au stări mistice (rugăciune, meditaţie etc), iar cu timpul au ajuns la concluzia că experienţa mistică este perceptibilă biologic cu mijloace ştiinţifice sau, cu alte cuvinte, experienţa spirituală este strâns intercorelată cu biologia umană.

Recenzii (1)
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “De ce nu dispare Dumnezeu” de Andrew Newberg a apărut la editura Curtea Veche în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 264 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană