Gemenii lui Nevers, de Paul Feval-fiul

Gemenii lui Nevers

de Paul Feval-fiul

Gemenii lui Nevers

Titlu:

Gemenii lui Nevers

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Elis

Autor: Paul Feval-fiul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 455

Anul apariţiei: 1995

Stoc epuizat

Romanul evocă emoționantele peripeții ale celor doi gemeni (frate și soră), demni urmași ai cavalerului Henry de Lagardère – „Cocoșatul” — devenit duce de Nevers — eroul care a încântat adolescența atâtor generații...

La curtea desfrânatului rege Ludovic al XVI-lea, cele două metrese ale sale — ducesa du Barry și marchiza de Pompadour — se întreceau în a-i satisface capriciile, furnizându-i tinere fecioare pentru iubiri de-o noapte.

Astfel, angelica Blanche de Nevers și cea mai bună prietenă a sa sunt răpite și închise într-un palat destinat plăcerilor regelui, păzit de gărzile sale cumplite.

Ce întreprind temerarul Henry de Lagardère-Nevers, credincioșii Cocardasse și Passepoil, precum și misteriosul Hélouin, pentru eliberarea frumoaselor tinere? Ce idile se înfiripă, ce intrigi teribile și ce pasiuni arzătoare o cuprind chiar și pe ducesa du Barry, care va suspina până la sfârșitul vieții în așteptarea tânărului de Nevers?!...

Paul Feval-fiul - Gemenii lui Nevers.

Seria Lagardere.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 24 august, 2016)
Cartea “Gemenii lui Nevers” de Paul Feval-fiul a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare nouă, conține 455 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană