NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tineretea cocosatului, de Paul Feval-fiul

Tineretea cocosatului

de Paul Feval-fiul

Tineretea cocosatului

Titlu:

Tineretea cocosatului

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Elis

Autor: Paul Feval-fiul

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 1993

34,00 RON

Cocosatul sau Micul Parizian este un erou arhicunoscut. Cum s-a nascut? Care au fost primele lui aventuri? De unde aceasta porecla?

Devenit repede celebru in Franta, alaturi de romanul Cocosatul, scris de tatal sau, Paul Feval, Tineretea cocosatului surprinde viata plina de peripetii a celebrului personaj Henri de Lagardere. Plin de intrigi, crime si capcane genial rezolvate, Tineretea cocosatului este un pasionant roman de capa si spada, de iubire pasionala si viata la limitele riscului.

Tineretea cocosatului, roman fermecator, tradus pentru prima data in limba romana, deschide suita fascinanta a aventurilor lui Lagardere. Caci fiul lui Feval, prin aceasta opera literara, a dat Cocosatului un inceput, eroul capatand, mai mult ca oricand, autenticitate si substanta umana.

Exista, desigur, un Lagardere, un erou legendar; exista un personaj - Cocosatul - a carui gheba servea drept pupitru speculantilor Regentei... si mai ales exista deviza: Daca tu nu vii la Lagardere, Lagardere va veni la tine!

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Tineretea cocosatului” de Paul Feval-fiul a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare impecabilă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană