NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Empire Falls, de Richard Russo

Empire Falls

de Richard Russo

Empire Falls

Titlu:

Empire Falls

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Richard Russo

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2007

24,00 RON

Richard Russo s-a născut în 1949 în Johnstown, New York, unde şi-a petrecut prima parte a vieţii. Când şi-a părăsit orăşelul natal pentru a se muta în New York, Russo visa la o carieră universitară, dar în timpul studiilor de doctorat a început sa aibă îndoieli cu privire la calitatea vieţii academice. După ce şi-a luat doctoratul, s-a înscris la un curs de creative writing şi cariera sa a luat o nouă întorsătură. În 1986 a publicat primul său roman, Mohawk, urmat de The Risk Pool în 1988 şi Nobody’s Fool (1993), ecranizat de Robert Benton în următorul an cu Paul Newman şi Bruce Willis în rolurile principale. Romanul Empire Falls, publicat în 2001, a fost recompensat cu Premiul Pulitzer în anul următor şi este considerat cel mai mare succes al său. În 2005, regizorul Fred Schepisi a transpus romanul într-un miniserial HBO alcătuit din două părţi, cu Ed Harris şi Helen Hunt în rolurile principale. Acesta a fost premiat cu Golden Globe pentru Cel mai bun serial al anului 2006. Ultimul roman al lui Russo, The Bridge of Sighs, va fi lansat în octombrie 2007. În prezent, Richard Russo trăieşte cu soţia si cele două fiice ale sale în New York.

Empire Falls este un roman care vorbeşte despre trădare, despre dezamăgirea de sine şi speranţele neîmplinite ale personajelor, transformând povestea unui orăşel de periferie într-o meditaţie asupra condiţiei umane. Într-un stil uneori şocant, realist, satiric şi plin de umor, romanul surprinde cele mai frumoase, dar şi cele mai crude aspecte ale firii umane.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Empire Falls” de Richard Russo a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană