NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Regina de gheata, de Alice Hoffman

Regina de gheata

de Alice Hoffman

Regina de gheata

Titlu:

Regina de gheata

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Alice Hoffman

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2007

16,00 RON

Născută la New York în 1952, Alice Hoffman este o scriitoare prolifică, înclinată spre magic şi feeric, foarte uşor de imaginat într-un context crepuscular, povestind întîmplări cotidiene transformate în mit. În viaţa reală, în schimb, este genul de autoare care lucrează sistematic şi constant în biroul său din propria locuinţă, o casă victoriană în apropiere de Boston unde locuieşte împreună cu soţul, cei doi fii şi cei trei câini ai săi. Şi-a petrecut întreaga copilărie în Long Island, a studiat la Adelphi University şi şi-a completat educaţia la Universitatea Stanford. La vârsta de 21 de ani a scris primul său roman, Property Of. Pînă în prezent a publicat peste cincisprezece cărţi, printre care două de proză scurtă şi şase de literatură pentru copii. Romanul Practical Magic (1995) stă la baza filmului omonim, cu Sandra Bullock şi Nicole Kidman în rolurile principale. At Risk, una dintre cele mai populare cărţi care vorbesc despre felul în care virusul HIV poate distruge vieţi, este prezentă în bibliografiile marilor universităţi americane. Drepturile de autor pentru best-sellerul Local Girls au fost donate pentru înfiinţarea unui centru de cercetare a cancerului de sân în Boston. Cele mai recente cărţi semnate de Alice Hoffman sunt: Green Angel, un roman de adolescenţă; Moondog, o carte ilustrată dedicată unuia dintre fiii ei, şi best-sellerurile The River King şi Blue Diary.

Regina de gheaţă (Ice Queen, 2005) este o poveste scrisă la persoana întâi despre o lume întunecată de basm, în care orice este posibil. Cartea spune povestea unei femei lovite de fulger, amestecând elemente de fantastic şi real, teoria haosului şi hazardul momentului, într-un stil viu, puternic şi feminin.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Regina de gheata” de Alice Hoffman a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană