NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dansatoarea de tango, de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Dansatoarea de tango

de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Dansatoarea de tango

Titlu:

Dansatoarea de tango

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick / Jayne Ann Krentz

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 416

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON
24,00 RON

În acest al patruzecelea roman publicat sub pseudonimul Jayne Ann Krentz, celebra autoare Amanda Quick, nelipsită din primele locuri ale topurilor americane, abordează o temă originală: utilizarea viselor în investigarea crimelor. Astfel, visele lui Ellis Cutler, angajatul unei agenţii guvernamentale secrete, sînt descifrate la Belvedere Center, de Isabel Wright, pe care a botezat-o dansatoarea de tango.

La rîndul său, şi Isabel l-a poreclit în gînd "omul din vis". După o serie de întîmplări nefericite, soarta îi aduce faţă în faţă, întîlnirea lor reprezentînd un adevărat şoc pentru cei doi. Isabel realizează că Ellis este chiar bărbatul visurilor sale, iar acesta înţelege imediat că vor avea o relaţie mai mult decît profesională. Numai că, angajaţi într-un hăţiş de trădări şi crime care ajung să îi deruteze, demarcaţia dintre vis şi realitate începe să devină din ce în ce mai nebuloasă pentru ei. O carte plină de suspans, care îl introduce pe cititor într-un domeniu aproape ireal şi deosebit de captivant, o frumoasă poveste de dragoste.

Amanda Quick / Jayne Ann Krentz - Dansatoarea de tango.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Dansatoarea de tango” de Amanda Quick / Jayne Ann Krentz a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 416 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană