NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ingerul infernului, de Susan Howatch

Ingerul infernului

de Susan Howatch

Ingerul infernului

Titlu:

Ingerul infernului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Susan Howatch

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 328

39,00 RON

Celebra autoare Susan Howatch, ale carei romane tiparite si vandute in tiraje de zeci de mii de exemplare in intrega lume, revine in atentia cititorilor cu o noua carte senzationala: Ingerul infernului.

Eroina – fermecatoarea Nicola – este subjugata de charismaticul Tristan, un tanar reintors de curand dintr-o misiune desfasurata in Tibet sub egida Organizatiei Mondiale a Sanatatii. O iubire arzatoare, dar prea frumoasa ca sa fie adevarata. Momentele de beatitudine pe care i le ofera apropierea de Tristan se dovedesc, mai tarziu, un adevarat blestem. Membru al unei secte a infernului, el se pregateste cu meticulozitate sa-si sacrifice iubita in cadrul unui ritual satanic. Inexorabil, noaptea ritualului se apropie. Va avea oare parte Nicola de acest cumplit deznodamant sau va reusi sa afle adevarul despre iubitul ei? Si, daca l-ar afla, ar fi in stare sa-l accepte, asa orbita de iubirea pentru Tristan? Iata cateva intrebari ale caror raspunsuri cititorul le va executa cu febrilitate, parcurgand cu nesat paginile acestei extraordinare carti.

Susan Howatch - Ingerul infernului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ingerul infernului” de Susan Howatch a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 328 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană