NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Diamantele vin din cer, de Nora Roberts

Diamantele vin din cer

de Nora Roberts

Diamantele vin din cer

Titlu:

Diamantele vin din cer

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 382

Anul apariţiei: 2000

34,00 RON

Hotarita sa-si reevalueze viata, Jude Murray pleaca din America si se refugiaza la Faerie Hill Cottage, unde incepe sa studieze folclorul irlandez, descoperind o speranta pentru viitor in magia trecutului. Revenind acasa, in Irlanda, dupa ani de calatorii, Aidan Gallagher poseda o capacitate neobisnuita de a intelege tulburatoarele mituri ale tarii sale. In Jude, vede o femeie care ii poate alina sufletul si infierbinta singele. Incepe sa imparta cu ea legendele acelei tari, creind, in acelasi timp, propria lor poveste pasionala.

Avea chipul cu osatura aspra al celtilor, plin de o frumusete salbatica aparuta din contopirea genelor fine ale parintilor lui, nas lung si drept, gura cu buze pline si nereusit de senzuale, o barbie dura, gata sa primeasca oricati pumni, o mica brazda in mijloc. Era cladit ca un bataus- lat in umeri, lung in brate si ingust in solduri. Si, intr-adevar isi petrecuse o buna parte din tinerete infigandu-si pumnii in mutre sau incasandu-i el insusi. Atat pentru distractie, cat si, cum nu-i era rusine sa recunoasca din pricina temperamentului.

Nora Roberts - Diamantele vin din cer.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Diamantele vin din cer” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 382 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană