NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cutia neagra, de Amos Oz

Cutia neagra

de Amos Oz

Cutia neagra

Titlu:

Cutia neagra

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Amos Oz

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 2006

32,00 RON
26,00 RON

Amos Klausner s-a născut la Ierusalim în 1939, părinţii săi fiind intelectuali sionişti originari din Odessa. A studiat la Universitatea din Ierusalim, după care între 1957 şi 1973, a lucrat ca muncitor şi profesor în kibut-ul Julda, perioadă în care a adoptat numele de Oz (care înseamnă "forţă" în ebraică). Unul dintre cei mai importanţi prozatori israelieni contemporani, Oz explorează conflictele şi tensiunile din societatea israeliană actuală, subliniind problemele generate de ideologie, de frontierele geografice şi de un trecut violent, realizând un portret elocvent, obiectiv, adesea pesimist, al societăţii israeliene şi palestiniene din perioada dinaintea încheierii Acordului de pace din 1994. Printre operele sale cele mai cunoscute se numără volumul de povestiri "Acolo unde ţipă sacalii" (1965), "Soţul meu, Michael" (1968), "O pace perfectă" (1982), best-sellerul internaţional "Cutia neagră", "Să cunosti o femeie" (1989). A obţinut numeroase premii, printre care Premiul Israel pentru Literatură în 1988 sau celebrul Premiu Goethe în 2005, iar numele său figurează de ani buni pe lista candidaţilor la Nobelul literar.

Distins cu Premiul Femina Etranger, romanul Cutia neagră prezintă, printr-o serie de scrisori pe care şi le trimit personajele, povestea unei familii, a relaţiilor dintre membrii săi, dominaţi de pasiune, ură, invidie şi dorinţe de răzbunare. Este, totodată, şi un mozaic complex al realităţilor politice, religioase şi etnice ale societăţii israeliene contemporane.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Cartea “Cutia neagra” de Amos Oz a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană