Colectia completa DeAgostini Art Gallery (82 numere + bibliorafturi), de DeAgostini

Colectia completa DeAgostini Art Gallery (82 numere + bibliorafturi)

de DeAgostini

Colectia completa DeAgostini Art Gallery (82 numere + bibliorafturi)

Titlu:

Colectia completa DeAgostini Art Gallery (82 numere + bibliorafturi)

Domeniu: Enciclopedii

Editura: DeAgostini

Autor: DeAgostini

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 82 numere

Anul apariţiei: 2007

990,00 RON
840,00 RON
Vezi carte

Colecția completă DeAgostini - Art Gallery.

Seria integrală conține toate cele 82 de numere, în stare impecabilă, plus 5 bibliorafturi personalizate din editură.

Galeria de artă vă poartă prin capitalele artistice ale lumii, de la Florenţa renascentistă la Roma papilor, de la Nuremburgul lui Durer la Parisul impresioniştilor. Călcând pe urmele marilor artişti, aflăm cât de dificil a fost drumul lor spre succes. Vom afla de ce unii preferau să picteze fresce în biserici, iar alţii decorau palate sau îşi urmau propriul drum cu orice preţ.

Această colecţie valoroasă vă poartă prin Renaştere, baroc, rococo, romantism şi naturalism spre arta modernă impresionistă şi post-impresionistă. Descoperiţi istoria picturii prin trecerea în revistă a curentelor, temelor şi personalităţilor artistice. Colecţia Galeria de artă narează noi aspecte din viaţa şi opera pictorilor într-un stil proaspăt şi accesibil, punând în evidenţă fundalul cultural şi politic.

DESCOPERIŢI SECRETELE MARILOR ARTIŞTI

Fiecare număr al Galeriei de artă creează un portret complet al unui pictor de-a lungul a şase capitole ilustrate. Viaţa, realizările şi sursele de inspiraţie ale artistului sunt surprinse în relaţie cu evenimentele istorice care au marcat epoca acestuia.

 • Viaţa artistului
  Fiecare număr se deschide cu descrierea vieţii pictorului şi a lumii în care a trăit.
 • Galeria de creaţii
  Portrete ce acoperă pagini întregi sunt aşezate în ordine cronologică întocmai ca într-o galerie de artă pentru a ilustra evoluţia şi maturizarea artistului.
 • Capodopera
  Paginile colecţiei conţin întreaga istorie a celor mai faimoase lucrări din istoria picturii, împreună cu analize detaliate ale compoziţiei acestora. Mai mult, vă oferim sugestii care să vă ajute să reproduceţi aceleaşi capodopere acasă.
 • Stilul şi tehnicile
  Acest capitol explorează limbajul artistic şi temele preferate ale fiecărui artist. Tot aici este analizat modul în care pictorul foloseşte lumina, forma şi culoarea. Se stabilesc de asemenea legături cu artişti contemporani şi premergători.
 • Muzee şi galerii
  Fiecare număr se încheie cu o listă a galeriilor şi muzeelor de artă unde pot fi întâlnite operele artistului căruia îi este dedicat volumul. Se oferă de asemenea date concrete despre adresa instituţiilor şi titlurile lucrărilor pe care acestea le găzduiesc.
 • Lucrări importante
  Cinci dintre cele mai cunoscute lucrări ale unui pictor şi care surprind cel mai bine geniul acestuia sunt analizate pe larg. Contextul în care au fost realizate se conturează astfel încetul cu încetul.
Recenzii

Cartea “Colectia completa DeAgostini Art Gallery (82 numere + bibliorafturi)” de DeAgostini a apărut la editura DeAgostini în seria de Enciclopedii, se află în stare ca nouă, conține 82 numere pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană