NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)

Titlu:

Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)

Domeniu: Enciclopedii

Editura: Litera

Autor: nespecificat

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 5760

Anul apariţiei: 2010

349,00 RON

Enciclopedia Britannica, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte editoriale din lume, a apărut la editura Litera, împreună cu Jurnalul Naţional, în 16 volume, în anul 2010.

Adresându-se unui public foarte larg şi eterogen în privinţa gusturilor şi a preferinţelor, Enciclopedia Universală Britannica adună între cele peste 5700 de pagini, mii de articole esenţiale şi relevante care acoperă informaţii actualizate de cultură generală, dar şi evenimente de ultim moment din lume. Peste 26.000 de articole, 2000 de imagini, 194 de hărţi, 150 de planşe şi grafice, plus 1000 de articole cu subiecte româneşti.

Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere – istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte – si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.

Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive dar si peste 1.000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Enciclopedia Universala Britannica (16 volume)” a apărut la editura Litera în seria de Enciclopedii, se află în stare ca nouă, conține 5760 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană