NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cartea noptilor, de Sylvie Germain

Cartea noptilor

de Sylvie Germain

Cartea noptilor

Titlu:

Cartea noptilor

Domeniu: Beletristica

Editura: Univers

Autor: Sylvie Germain

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2007

16,00 RON

Sylvie Germain s-a născut în Châteauroux în 1954. În anii ’70 a urmat cursuri de filosofie la Sorbona, avându-l ca profesor pe Emmanuel Lévinas. A obţinut un doctorat în acelaşi domeniu, iar între 1986 si 1992 a predat filosofie în şcolile de limbă franceză din Praga. Problemele politice ale Europei de Est au interesat-o constant pe autoare. În afară de romane, a scris o carte pentru copii, L’encre du poulpe, dar şi volume de eseuri, printre care Vermeer. Patience et songe de lumière sau Les échos du silence. În 1998 i s-a acordat Premiul Femina pentru romanul Jours de colère, iar în 2005 Prix Goncourt de Lycéens, pentru Magnus, cel mai recent roman al său.

Majoritatea cărţilor sale au fost publicate la prestigioasa editura Gallimard şi traduse în limba engleză. Romanul de debut al lui Sylvie Germain, Cartea nopţilor, a apărut în 1985 şi a fost apreciat atat de public cat şi de critici, fiind recompensat cu o mulţime de premii, printre care Prix du livre insolite, Premiul Lion's Club International sau Prix Passion.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cartea noptilor” de Sylvie Germain a apărut la editura Univers în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană