NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Asculta-ti inima!, de Sandra Brown

Asculta-ti inima!

de Sandra Brown

Asculta-ti inima!

Titlu:

Asculta-ti inima!

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

Autoare a peste 60 de titluri traduse în 30 de limbi, Sandra Brown incită din nou cititorii cu un roman plin de suspans, din care nu lipseşte nici pasiunea fierbinte.

Rennie Newton, chirurg de succes, este desemnată să facă parte din juriu într-o acţiune judecătorească îndreptată împotriva lui Rickie Lozada, sub acuzaţia de crimă. Din lipsă de probe, acesta va fi declarat nevinovat, însă pentru Rennie procesul încă nu s-a încheiat. Obsedat de ea şi convins că sentimentele îi sunt împărtăşite, cel la a cărui salvare contribuise va insista să o cucerească, urmărind-o pas cu pas. Astfel, viaţa liniştită şi retrasă a tinerei singuratice va fi brutal dată peste cap, mai ales în urma morţii neprevăzute a colegului său. Ajunsă într-o situaţie limită, riscînd să treacă din rândurile juraţilor în boxa acuzaţilor, protagonista are nevoie de o intervenţie salvatoare. Sub impulsul pasiunii, raţiunea şi prudenţa dispar, dar Ascultă-ţi inima! nu este întotdeauna un sfat rău.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Asculta-ti inima!” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 408 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană