NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Taramul sperantei, de Howard Fast

Taramul sperantei

de Howard Fast

Taramul sperantei

Titlu:

Taramul sperantei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Howard Fast

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 442

Anul apariţiei: 1997

Stoc epuizat

Taramul sperantei reprezintă povestea extraordinară a unor nou-veniţi în America, a căror foame este potolită numai cu speranţă şi a celor căţiva dintre ei care reuşesc să transforme această speranţă în realitate, într-o lume a banilor şi a puterii...

Romanul surprinde în cele mai mici detalii viaţa societăţii americane de straturile cele mai sărace până la cei mai bogaţi oameni, în zorii ultimului secol. Stilul lui Howard Fast este sentimental, emoţionant şi spectaculos. O carte scrisă cu multă dăruire.

Howard Fast - Taramul sperantei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Taramul sperantei” de Howard Fast a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 442 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană