NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Armele lui Krupp, de William Manchester

Armele lui Krupp

de William Manchester

Armele lui Krupp

Titlu:

Armele lui Krupp

Domeniu: Istorie

Editura: Politică

Autor: William Manchester

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1052

Anul apariţiei: 1973

59,00 RON
49,00 RON

William Manchester - Armele lui Krupp.

Un volum masiv, de peste 1000 pagini, coperți cartonate. Unica ediție, apărută la Editura Politică în 1973.

Armele lui Krupp constituie o vastă radiografie a evoluţiei uneia din cele mai vestite dinastii industriale din Germania, din Europa şi din lume, şi în acelaşi timp explorarea a patru secole de istorie.

Ceea ce remarcă în primul rând cititorul, după ce a parcurs şi ultimul rând al celor mai bine de 1.000 de pagini ale lucrării, este modalitatea de abordare, de tratare a subiectului, prin care o uriaşă şi minuţioasă documentare este valorificată la o înaltă temperatură publicistică, care captivează de la început până la sfârşit. De fapt, aceasta este maniera cea mai receptată de publicul contemporan. Nu e de mirare că tocmai asemenea cărţi de istorie, scrise într-un stil colorat şi alert, se bucură de cea mai mare audienţă. Nu o dată, ele provoacă pasiuni, dispute, controverse pe un plan extrem de larg, mai mult decât orice alte studii uscate şi reci, a căror discutare polemică se mărgineşte la cercul specialiştilor sau numai al celor avizaţi în materie. Desigur, avem în vedere autorii şi lucrările serioase, cu o solidă bază de informare şi efort de interpretare obiectivă, şi nu pe aceia care cultivă senzaţionalul de dragul senzaţionalului. Cărţi ca cele ale lui William Shirer - Ascensiunea celui de-al treilea Reich şi Căderea celei de-a treia Republici - au provocat ample discuţii, aprobări sau contestări, globale ori parţiale, în rândul istoricilor şi cititorilor, demonstrând că acest mod de tratare a istoriei nu mai poate fi privit cu condescendenţă.

    Specificaţii:
  • numeroase fotografii alb-negru
  • format mare
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Armele lui Krupp” de William Manchester a apărut la editura Politică în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 1052 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană