NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Adevarata dragoste, de Judith Michael

Adevarata dragoste

de Judith Michael

Adevarata dragoste

Titlu:

Adevarata dragoste

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Judith Michael

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 416

Stoc epuizat

Iubirea nu e niciodata sfarsitul povestii - numai inceputul ei...

Mack Hayden, volatil si periculos, apare in usa Sarei, numai zambete si miere. Sara se chinuie sa-si faureasca o noua viata, impreuna cu fratele ei de zece ani, Doug, si surorile lor adolescente, Carrie si Abby, dupa ce a fost nevoita sa renunte la facultate si sa vina acasa, pentru a avea grija de ei.

Iar acum, Mack, fratele care i-a abandonat cu trei ani in urma, ameninta sa-i saboteze toate incercarile. Osciland periculos si misterios de la blandete la cruzime, Mack incepe sa-i seduca pe copii cu cadouri scumpe si povestiri fascinante, subminand eforturile Sarei de a tine familia unita.

In timp ce evenimentele de acasa si de la serviciu par sa scape de sub control, Sara are o nevoie disperata de un aliat. Il gaseste in persoana lui Reuben Lister, un barbat singuratic si secretos. Infruntand atat prezentul, cat si trecutul, Reuben si Sara descopera o apropiere pe care nici unul dintre ei n-a mai cunoscut-o vreodata.

Judith Michael - Adevarata dragoste.

Bine ati venit în lumea lui Judith Michael! Adorata pentru povestirile ei extraordinare si izvorate din adancul inimii, renumita autoare de bestseller-uri revine cu un emotionant roman despre iubire si despre secretele unei familii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Adevarata dragoste” de Judith Michael a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 416 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană