NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Abatorul cinci, de Kurt Vonnegut

Abatorul cinci

de Kurt Vonnegut

Abatorul cinci

Titlu:

Abatorul cinci

Domeniu: Beletristica

Editura: Univers

Autor: Kurt Vonnegut

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 247

Anul apariţiei: 1983

26,00 RON

Abatorul cinci este una dintre cele mai importante carti scrise pe pamint american – obsedanta, irezistibila, subtila, plina de compasiune. O capodopera.“(Library Journal)

„O carte hazlie pe care, citind-o, nu-ti poti ingadui sa rizi, o carte trista care nu-ti stoarce lacrimi, un basm plasat intr-un abator.“ (Life Magazine)

„Debordind de imaginatie, aproape psihedelic, «Abatorul cinci» este un roman trist si incintator deopotriva, scris in cel mai autentic stil Vonnegut.“ (The New York Times)

„Unul dintre cei mai de seama romancieri americani contemporani.“ (Graham Greene)

Roman complex, polemic si protestatar, intr-un registru predominant social, Abatorul cinci este un virulent pamflet antirazboi, oferindu-ne in acelasi tip o calatorie in spatiul si timpul conditiei umane.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Abatorul cinci” de Kurt Vonnegut a apărut la editura Univers în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 247 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană