NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Geniul si zeita, de Aldous Huxley

Geniul si zeita

de Aldous Huxley

Geniul si zeita

Titlu:

Geniul si zeita

Domeniu: Beletristica

Editura: Dacia

Autor: Aldous Huxley

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 128

Anul apariţiei: 1975

19,00 RON

Geniul şi zeiţa (1955) este un roman scurt şi concentrat, având drept pretext rememorarea unor evenimente de cotitură din viaţa protagonistului, fizicianul John Rivers, care evocă personalitatea neobişnuită a mentorului său, Henry Maartens, laureat al Premiului Nobel, şi mai ales a soţiei acestuia, Katy, femeia fără de care genialul Henry se simte pierdut. Pentru adolescentul Rivers, crescut pe baza unor principii foarte stricte de o mamă habotnică, răstimpul petrecut în sânul excentricei familii Maartens reprezintă o aventură spirituală explozivă, cu consecinţe care-i vor marca întreaga viaţă.

Cel mai bun roman al lui Huxley dupa Punct contrapunct sau poate că ar fi mai potrivit să descriem această carte cu mult mai caldă şi mai înţeleaptă drept o capodoperă, pur şi simplu. (Sterling North)

În Geniul şi zeiţa, Aldous Huxley analizează în amănunt fidelitatea, adulterul, ipocrizia şi pasiunea. Un roman strălucit, care provoacă şi captivează în egală măsură. (Boston Herald)

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Geniul si zeita” de Aldous Huxley a apărut la editura Dacia în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 128 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană