NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vocile, de John Saul

Vocile

de John Saul

Vocile

Titlu:

Vocile

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON

Moartea brusca si tragica a sotului o lasa pe Caroline Evans singura in New York, lipsita de sperante si de posibilitatea sa-si creasca in siguranta copiii. Intalnirea si casatoria cu Anthony Fleming, un barbat charismatic si plin de succes, pare un vis transformat in realitate. Caroline se muta in apartamentul spatios al sotului sau, aflat in legendarea Rockwell din Central Park West, in pofida presimitirilor negre ale fiului ei legate de cladire si de rezidentii acesteia. Insa dupa ce fiica ei incepe sa treaca prin cosmaruri ingrozitoare, Caroline isi da seama ca sub splendoarea noii locuinte se ascunde un secret de o oroare inimaginabila...

Fiecare roman al lui Saul iti provoaca fiori reci pe sira spinarii… insa in Vocile, suspansul este aproape insuportabil.

Ediție cartonată.

John Saul - Vocile.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Vocile” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 576 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană