NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Preludiul Fundatiei, de Isaac Asimov

Preludiul Fundatiei

de Isaac Asimov

Preludiul Fundatiei

Titlu:

Preludiul Fundatiei

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Isaac Asimov

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 365

Anul apariţiei: 1993

49,00 RON

Este anul 12020, E.G. si imparatul Cleon I ocupa, oarecum nesigur, tronul imperial de pe Trantor. Aici, in mareata capitala acoperita de cupole a Imperiului Galactic, patruzeci de miliarde de oameni au creat o civilizatie de o complexitate tehnologica si culturala inimaginabila. Cu toate acestea, Cleon stie ca exista indivizi care ar vrea sa-l vada esuand - cei pe care el i-ar distruge, daca ar putea citi in viitor.

Hari Seldon a sosit pe Trantor ca sa-si sustina lucrarea despre psihoistorie, remarcabila sa teorie a predictiei. Tanarul matematician provincial nu stie insa ca a pecetluit deja soarta lui si a omenirii. Hari detine puterea de profetie care face din el omul cel mai dorit din Imperiu... detinatorul cheii viitorului - o putere de Apocalips care va fi de-a pururi cunoscuta ca Fundatia.

Isaac Asimov - Preludiul Fundatiei.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Preludiul Fundatiei” de Isaac Asimov a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 365 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană