NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vaduva dorintei, de Justin Scott

Vaduva dorintei

de Justin Scott

Vaduva dorintei

Titlu:

Vaduva dorintei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Justin Scott

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 506

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Nathalie si Wallace Nevsky sunt parteneri egali in dragoste si in afaceri. Asasinarea lui Wallace o transforma pe Nathalie intr-o vaduva neconsolata si suspicioasa, afland de viata dubla pe care o dusese acesta. Chinuita de indoieli, ea va porni in urmarirea misterioasei asasine, ajungand pana in Rusia, unde va reusi sa dejoace planurile unei complicate retele de spionaj ce urmarea sa faca importante mutatii pe scena politica a lumii.

Justin Scott - Vaduva dorintei.

Cotate pe primele locuri in topurile internationale, romanele lui justin Scott, care au fost traduse in numeroase tari si apreciate unanim ca bestseller-uri, apar pentru prima oara in versiune romaneasca la editura Orizonturi: Cei noua dragoni, Vaduva dorintei, Ucigasul de vapoare, Mandria regilor si Triunghiul Normandiei.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Vaduva dorintei” de Justin Scott a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 506 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană