NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ecouri dinspre mare, de Rebecca Bennett

Ecouri dinspre mare

de Rebecca Bennett

Ecouri dinspre mare

Titlu:

Ecouri dinspre mare

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Rebecca Bennett

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 176

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Miranda Richmond si-a jurat sa-l regaseasca, pentru ca nu a uitat niciodata tanarul tandru si frumos pe care, copila fiind, il intalnise intr-o vacanta care i-a incalzit inima in toti anii care au urmat...

Un eveniment dramatic, in cursul caruia sotia-i moare, schimba total cursul vietii lui Guy Mainard - suspectat de crima, chinuit de sentimentul vinovatiei fata de copilul adorat care si-a pierdut mama si capacitatea vorbirii.

Apriga dorinta a frumoasei Miranda s-a implinit dupa 10 ani insa, regasindu-l, se ingrozeste descoperind cat de mult il schimbase viata pe omul iubit, care-si pierduse sensibilitatea si blandetea, devenind aspru si inrait. Dar sufletul ei pur, credinta in puterea dragostei si in nevinovatia lui o determina sa se angajeze intr-o lupta indarjita in care foloseste intreg arsenalul duiosiei si onestitatii pentru a usura constiinta lui, a spulbera invinuirile ce-i pateaza numele si a oferi o raza de lumina copilului.

Rebecca Bennett - Ecouri dinspre mare.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ecouri dinspre mare” de Rebecca Bennett a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 176 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană