NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Umbra Hegemonului, de Orson Scott Card

Umbra Hegemonului

de Orson Scott Card

Umbra Hegemonului

Titlu:

Umbra Hegemonului

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Orson Scott Card

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 2007

29,00 RON

Razboiul a fost castigat de Ender Wiggin si de armata sa de copii-luptatori precoce. Dusmanul este distrus, rasa umana este salvata. Ender refuza sa se intoarca pe planeta, insa luptatorii sai au plecat acasa la familiile lor imprastiate pe tot globul.

Scoala de Lupta nu mai exista, dar odata disparuta amenintarea externa, Pamantul se transforma din nou intr-un camp de lupta. Natiunile vor sa-si declare iar suveranitatea.

Copiii de la Scoala de Lupta sunt mai mult decat eroi; sunt potentiale arme ale tarilor care ii controleaza. Rand pe rând, toti membrii armatei lui Ender sunt rapiti. Doar Bean scapa si-i cere ajutorul fratelui lui Ender, Peter, care manipuleaza, din culise, politica de pe glob.

„Splendida continuare a Umbrei lui Ender il infatiseaza pe erou in confruntarea cu adevaratele dileme etice si morale din lumea romanesca a lui Orson Scott Card.“ (Publishers Weekly)

Umbra Hegemonului este volumul al doilea din Saga Umbrelor.

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Umbra Hegemonului” de Orson Scott Card a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană