NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Zanzibar, de John Brunner

Zanzibar

de John Brunner

Zanzibar

Titlu:

Zanzibar

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: John Brunner

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 510

Anul apariţiei: 1995

39,00 RON
24,00 RON

John Brunner - Zanzibar (Nemira, colecţia Nautilus, 1995, 510p.) - 40 RON

Mai mult de 7 miliarde de oameni populează suprafaţa pământului. Este o lume stresantă şi asediată de tot felul de probleme, unele legate de scăderea drastică a resurselor, altele de progresul tehnologic. Dar este o lume din viitorul foarte apropiat, în care naţiuni-state se luptă pentru putere, oamenii au încă joburi obişnuite, scrisorile şi telefoanele sunt servicii curente. În această lume distopică, în care calculatoarele inteligente, drogurile psihedelice şi asasinatele politice conduc la o isterie generalizată, se întâmplă ceva. Folosind un impresionant portofoliu de tehnici literare, John Brunner a creat o lume a viitorului la fel de reală ca cea pe care o descoperim zilnic în media: o lume in mişcare, senzorială, impresionistă, cu multe zig-zaguri. “Zanzibar” este astfel orchestrată încât să ofere un spectacol viu al unui întreg posibil.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Zanzibar” de John Brunner a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare bună, conține 510 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană