NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ultimul cantec (editie cartonata), de Nicholas Sparks

Ultimul cantec (editie cartonata)

de Nicholas Sparks

Ultimul cantec (editie cartonata)

Titlu:

Ultimul cantec (editie cartonata)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: RAO Books

Autor: Nicholas Sparks

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 416

Anul apariţiei: 2013

32,00 RON

Viata Veronicai „Ronnie” Miller, o tanara de 17 ani, este data peste cap atunci cand parintii ei divorteaza si tatal se muta de la New York la Wilmington, in Carolina de Nord. Trei ani mai tarziu, ea este la fel de furioasa si de instrainata de parinti, mai ales de tatal ei... pana cand mama hotaraste ca ar fi cel mai bine pentru toata lumea ca Ronnie sa-si petreaca o vara alaturi de tatal ei, un fost profesor si pianist, care duce o viata linistita in acel orasel de la malul marii. Rebela si plina de resentimente, Ronnie respinge insa toate incercarile de apropiere ale parintelui si ameninta sa se intoarca la New York - asta pana cand il intalneste pe Will, cel mai popular tanar din oras si ultima persoana de care s-ar fi gandit ca va fi atrasa. Ultimul cantec este o poveste de neuitat despre variatele fatete ale iubirii - prima iubire, iubirea dintre parinti si copii - care arata, asa cum numai romanele lui Sparks reusesc sa o faca, cum dragostea ne poate sfarama inima... dar reuseste si sa o vindece.

Nicholas Sparks - Ultimul cantec.

Ediție cartonată.
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ultimul cantec (editie cartonata)” de Nicholas Sparks a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 416 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană