NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Barbatul de la gara, de Jennifer Johnston

Barbatul de la gara

de Jennifer Johnston

Barbatul de la gara

Titlu:

Barbatul de la gara

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Humanitas

Autor: Jennifer Johnston

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 232

Anul apariţiei: 2006

32,00 RON

Romanul Barbatul de la gara a fost ecranizat in 1992 de Michael Whyte, avandu-i ca protagonisti pe Julie Christie si Donald Sutherland.

Helen alege sa se mute in Knappogue, pe coasta de nord a Irlandei, pentru ca vrea sa picteze, iar Roger, pentru ca are o pasiune: sa renoveze halte dezafectate. Iar micuta gara a satului pare facuta anume pentru el. Helen e singura dupa ce unul din numeroasele atentate ce insangereaza Irlanda ii rapeste sotul, care nu a inteles-o si nu a stiut sa-i castige inima. Viata ei monotona e intrerupta din cand in cand de scurtele aparitii nelinistitoare ale fiului ei Jack, student la Trinity College. Roger este singur si mutilat dupa ce a luptat in cel mai crud razboi al secolului XX.

Amandoi vor sa fuga de o viata si o lume carora nu le mai vad rostul. Intalnirea lor va fi inceputul unui lung si uneori dureros proces de reacomodare cu normalitatea – atat de bizara pentru ei – a unei relatii pline de dragoste si intelegere, insa cei care renunta la armura indiferentei devin vulnerabili, iar Helen va afla ce inseamna adevarata singuratate.

Jennifer Johnston - Bărbatul de la gară.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Barbatul de la gara” de Jennifer Johnston a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 232 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană