NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume), de J.R.R. Tolkien

Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume)

de J.R.R. Tolkien

Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume)

Titlu:

Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: J.R.R. Tolkien

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 1664

Anul apariţiei: 2010

Stoc epuizat

Stăpânul Inelelor, vol.I
Frăţia Inelului
ISBN 973-103-041-7
576 pp
Lui Frodo, un hobbit din Comitat, i se încredinţează importanta misiune de a distruge Inelul Suprem al Puterii în Muntele de Foc, pentru a scăpa Pământul de Mijloc de ameninţarea maleficului Sauron. Împreună cu cei opt prieteni ai săi care alcătuiesc Frăţia Inelului, hobbitul porneşte la drum cu puţine speranţe că îşi va împlini misia, căci primejdiile nu întârzie să apară.

Stăpânul Inelelor, vol.II
Cele două turnuri
ISBN 973-103-042-5
448 pp
Frăţia Inelului s-a destrămat, după ce a trecut prin mari primejdii, s-a luptat cu fiinţele întunericului şi ale adâncului şi a dat piept cu stihiile dezlănţuite ale naturii. Întâi a pierit Gandalf, în Minele Moriei. Apoi Boromir cade răpus de orci. Legolas, Gimli şi Aragon pornesc în căutarea lui Merry şi Pippin, răpiţi de oştenii lui Sauron. Cât despre Frodo şi Sam, credincioşi misiei lor, hotărăsc să plece singuri în căutarea Muntelui de Foc. Dar o fiinţă ciudată se târâie în urma lor printre dealurile duşmănoase ce mărginesc cumplitul Mordor.

Stăpânul Inelelor, vol.II
Întoarcerea regelui
ISBN 973-103-043-3
640 pp
Nicicând Pământul de Mijloc n-a văzut o bătălie mai cumplită. În Războiul Inelului, Sauron îşi aruncă în luptă cele mai hidoase făpturi şi cele mai distrugătoare maşinării, iar Prinţii Apusului primesc un ajutor neaşteptat din adâncuri. Dar soarta războiului şi a lumii stă în cumpănă, atâta vreme cât Frodo încă se află pe drumul spre Muntele de Foc, în care a fost făurit Inelul Puterii. Iar peste acest munte veghează neîncetat Sauron, în vreme ce sângeroşii săi războinici împresoară armia oamenilor.

În trilogia Stăpânul Inelelor, Tolkien creează o nouă mitologie şi o lume plină de farmec populată de hobbiţi, elfi, pitici, orci şi goblini şi în care valori fundamental umane precum prietenia, binele şi frumosul triumfă în cele din urmă în faţa forţelor răului.

  • trei volume
  • 1664 pagini
J.R.R. Tolkien - Frăţia Inelului, vol.1 J.R.R. Tolkien - Cele Două Turnuri, vol.2 J.R.R. Tolkien - Întoarcerea Regelui, vol.3
  • Cititorii se împart în două categorii - cei care au citit Stăpânul Inelelor şi cei care urmează să o facă. - Sunday Times
  • Tolkien a creat o lume imaginară şi o nouă mitologie, pe cât de fascinante, pe atât de convingătoare.- Evening Standard
  • Un univers unic, alcătuit până în cele mai mici detalii, ajungând la noi din timpuri imemoriale, care ne captivează şi ne dezvăluie înţelesuri adânci.- New York Times Book Review
  • O poveste admirabil spusă, plină de culoare, de acţiune şi, mai ales, de măreţie. - New Statesman.
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Trilogia Stapanul Inelelor (3 volume)” de J.R.R. Tolkien a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 1664 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană