NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Umbra lui Ender, de Orson Scott Card

Umbra lui Ender

de Orson Scott Card

Umbra lui Ender

Titlu:

Umbra lui Ender

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Orson Scott Card

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2006

26,00 RON

„Cand monofilarul atinse urmatoarea muchie a cubului, viteza crescu din nou, si acum se indrepta in sus intr-un arc care, pe moment, parea ca o sa razuiasca plafonul. Apoi veni ultima muchie, si el o zbughi in spatele stelei, unde fu prins cu dexteritate de plutonul sau.

Bean misca bratele si picioarele ca sa arate ca nu patise nimic în timpul manevrei. Putea doar sa ghiceasca ce gandea inamicul despre miscarile sale magice in plin aer. Important era ca Ender nu intrase pe poarta. Timpul probabil se scursese.“

Orson Scott Card - Umbra lui Ender.

„In crearea imaginilor si eroilor... Card nu poate fi intrecut.“ - Library Journal
„Card a preluat traditionalele concepte SF de supererou si razboi interstelar pe care le-a combinat intr-o poveste perfecta, cu un ritm si un limbaj de prozator innascut.“ - Booklist

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Umbra lui Ender” de Orson Scott Card a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană