NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tratate dogmatice si apologetice (editie bilingva), de Tertulian

Tratate dogmatice si apologetice (editie bilingva)

de Tertulian

Tratate dogmatice si apologetice (editie bilingva)

Titlu:

Tratate dogmatice si apologetice (editie bilingva)

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Polirom

Autor: Tertulian

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 632

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Tertulian - Tratate dogmatice si apologetice, editie bilingva.

Volumul cuprinde cinci tratate ale celui care a fost primul mare scriitor latin crestin, considerat creatorul limbajului teologic occidental si fondatorul teologiei apusene: Catre martiri, prima sa scriere cu caracter moral, Catre Scapula, o „bijuterie” a prodigiosului sau demers apologetic, demers dublat de o tenace polemica antignostica exemplificata prin tratatele Impotriva lui Hermoghene si Despre trupul lui Hristos, in care se demonstreaza cu argumente solide crearea lumii ex nihilo si, respectiv, realitatea si caracterul omenesc al trupului Mintuitorului Iisus Hristos, si cel mai teologic si mai important tratat al lui Tertulian, Impotriva lui Praxeas, ce combate erezia antitrinitara.

Tradusa intr-o maniera ce reda cit mai fidel originalul, conservind savoarea limbajului si a expresiilor folosite de Tertulian, lucrarea il aduce pe cititor mai aproape de una dintre cele mai importante surse ale culturii crestine clasice, esentiala din punctul de vedere al continutului teologic si filologic.

Studiu introductiv, traducere si note de Dionisie Pirvuloiu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Tratate dogmatice si apologetice (editie bilingva)” de Tertulian a apărut la editura Polirom în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 632 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană