NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Trandafirul negru, de Nora Roberts

Trandafirul negru

de Nora Roberts

Trandafirul negru

Titlu:

Trandafirul negru

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

În această a doua carte din Trilogia Grădinii (Dalia albastră, Trandafirul negru şi Crinul roşu), Nora Roberts continuă să urmărească destinele celor trei eroine, în mod deosebit pe cel al Rozei Harper.

Şi în viaţa acesteia intervine misterioasa fantomă -Mireasa Harper- care mai încercase s-o influenţeze şi pe Stella. Cu greu, cea din lumea umbrelor acceptă să comunice o informaţie despre ea: o cheamă Amelia.

Descoperirea jurnalelor bunicii şi străbunicii lui Roz permite stabilirea identităţii sale şi aflarea unor întîmplări tulburătoare. Cu uimire, Roz ia cunoştinţă de faptul că Amelia este adevărata sa străbunică, înţelegînd astfel de ce încearcă să se implice în destinul său.

După ce încercase fără succes s-o despartă pe Roz de genealogul Mitch, fantoma furioasă e pe punctul de a o îneca în baie, pentru ca tot ea să-i salveze viaţa cînd Bryce, fostul soţ al acesteia, o atacă cu o bîtă de baseball.

Dacă două din cele trei eroine ale romanului, Stella şi Roz se căsătoresc şi o mare parte din enigma fantomei s-a elucidat, rămîne de văzut ce s-a mai întîmplat cu Haily şi care a fost, în cele din urmă, soarta Ameliei.

Nora Roberts - Trandafirul negru.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Trandafirul negru” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 408 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană