NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dulce manie, de Sandra Brown

Dulce manie

de Sandra Brown

Dulce manie

Titlu:

Dulce manie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2011

32,00 RON

Kari Wynne are toate motivele din lume să-l urască pe procurorul Hunter McKee. Desi nu a provocat direct moartea sotului ei, un respectabil consilier municipal, implicarea lui McKee în investigatia referitoare la disparitia unor fonduri guvernamentale îi zdruncină din temelii întreaga existentă. În mijlocul scandalului enorm generat de conflictul dintre ei, Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul mortii sotului ei si să afle ce-a fost adevărat în căsnicia lor. Dar omul care i-a distrus reputatia si viata, pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezeste în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.

De la succesul primului său roman, în 1981, Sandra Brown îşi dedică mare parte din activitatea literară romanelor de dragoste. Dintre cele peste 70 de titluri din palmares, publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare, 60 s-au aflat pe primele pozitii în clasamentul celor mai bine vândute cărti al publicatiei The New York Times şi au consacrat-o drept una dintre cele mai importante autoare contemporane. Printre numeroasele distincţii literare primite se numără şi Texas Medal of Arts, în 2007, şi Premiul pentru întreaga carieră oferit de Asociaţia scriitorilor americani de romane de dragoste.

Sandra Brown - Dulce mânie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Dulce manie” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană