NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Traieste clipa, de Nora Roberts

Traieste clipa

de Nora Roberts

Traieste clipa

Titlu:

Traieste clipa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 257

Anul apariţiei: 2011

26,00 RON

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

Laurel McBane este pasionată de arta culinară şi creează cele mai extravagante şi mai strălucitoare torturi şi deserturi, tuşa finală a unei nunţi perfecte, aşa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienţii lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-şi închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic şi inteligent, exact aşa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Del este atât de protector şi de drăguţ, încât ea nu crede că ar putea să depăşească vreodată graniţa prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănţuită o aduce în braţele lui, într-un sărut pătimaş, Laurel va trebui să-şi învingă temerile din propria minte şi să transforme clipa în eternitate.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts - Traieste clipa. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Traieste clipa” de Nora Roberts a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 257 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană