NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Despartirea de trecut, de Danielle Steel

Despartirea de trecut

de Danielle Steel

Despartirea de trecut

Titlu:

Despartirea de trecut

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Danielle Steel

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 1998

36,00 RON
26,00 RON

Acest roman trateaza suferintele si frustrarile unei tinere lipsite de afectiunea parinteasca si parasita intr-o manastire unde isi gaseste linistea pentru un timp, dar nu si vocatia. Revenind la existenta laica, ea ii va redescoperi violenta si perfidia, soarta rezervandu-i experiente care o marcheaza, dar o si calesc.

Ii mai raman insa cateva lucruri de care sa-si poata lega speranta: refugiul in povestirile pe care le scrie cu pasiune, ce ii redau increderea in sine, precum si iubirea nesfarsita a unui barbat care o ajuta sa treaca prin multe greutati.

Acestea sunt de ajuns pentru a invinge disperarea si a incepe o viata noua, in care trecutul nu isi mai are locul.

Despartirea de trecut este o carte scrisa intr-un stil unic, cu sinceritate si caldura, avand un mesaj deosebit, ce face sa vibreze sufletul cititorului.

Danielle Steel este scriitoarea care a reusit sa doboare toate recordurile de-a lungul unei cariere stralucite, pe parcursul careia a obtinut in mod constant triumf dupa triumf. Ea se situeaza in fruntea tuturor clasamentelor prin numarul de titluri cu care apare pe piata editoriala in fiecare an, prin totalul de exemplare vandute in intreaga lume, intr-o mare varietate de limbi, prin marele succes al ecranizarilor realizate dupa majoritatea cartilor sale, prin inepuizabila sa imaginatie si putere de autoperfectionare.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Despartirea de trecut” de Danielle Steel a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană