NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Torte vii, de Andrew Stacy

Torte vii

de Andrew Stacy

Torte vii

Titlu:

Torte vii

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Z

Autor: Andrew Stacy

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 126

Anul apariţiei: 1998

19,00 RON
Dupa vreo zece minute, tirul inceta. Japonezii se napustira la arme, gata sa traga. In aceeasi clipa, afara se dezlantui infernul. Americanii dadusera foc napalmului pe care il imprastiasera peste coline.

Aproape imediat, o grenada exploda intr-o ferestruica si schijele se imprastiara in interiorul adapostului. Puscasii marini profitau de perdeaua de foc ca sa inainteze spre obiectiv. Cativa japonezi se prabusira loviti de gloante.

Pentru a da exemplu, Perinoto apuca pusca mitraliera si incepu sa traga afara. Dar metalul era deja fierbinte. Apoi, brusc, un jet de napalm intra prin gaura unde se agita teava armei.

Perinoto se trase inapoi tipand. Picaturi mari de sudoare se prelingeau de pe frunte impaienjenindu-i privirea. Supravietuitorii din jurul lui se sufocau. Atunci avu o idee nebuna: un asalt inutil, sa mori impuscand cat mai multi inamici.

Banzai!

Andrew Stacy - Torte vii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Torte vii” de Andrew Stacy a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Comando, se află în stare impecabilă, conține 126 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană