NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Razbunatorul, de Brian Morrison

Razbunatorul

de Brian Morrison

Razbunatorul

Titlu:

Razbunatorul

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Elis

Autor: Brian Morrison

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 477

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON
19,00 RON

Vara lui 1991 - un monstruos atentat terorist pe o strada din Londra... Una din victime - o superba blonda, viitoare mama, rapusa de gloantele ucigase.

Si pentru Mike Scanlon viata ia un curs naucitor! Nu-i mai ramane decat dorinta apriga de a-i gasi si pedepsi pe cei ce i-au smuls tot ce avea mai scump pe lume: logodnica adorata si copilul nenascut.

Astfel, tanarul inginer englez se intoarce de pe campurile petroliere egiptene in capitala britanica, intr-o lume a violentei, a coruptiei si sexului, a traficului de bani murdari si de arme, aruncandu-se cu trup si suflet in valtoarea razbunarii si infiltrandu-se pana in varful organizatiei teroriste. Urmeaza, scrasnind din dinti, ordinele lor, care-l conduc de la carciumile sordide ale periferiei londoneze pe dunele arse de soare ale desertului libian, de la suprinzatoare intalniri cu colonelul Ghaddafi, pana la misiuni ce seamana moarte in Malta. Nu exista nici un risc pe care Mike sa nu si-l asume, nimic ce n-ar indrazni pentru a-i pedepsi pe cei care i-au ucis visurile.

Brian Morrison - Razbunatorul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Razbunatorul” de Brian Morrison a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Comando, se află în stare foarte bună, conține 477 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană