NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tenacitate, de Judith Krantz

Tenacitate

de Judith Krantz

Tenacitate

Titlu:

Tenacitate

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Judith Krantz

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 590

39,00 RON
32,00 RON

Tenacitate este romanul de succes al scriitoarei Judith Krantz, care a socat lumea editoriala, creand senzatie in jurul lui. Considerata o adevarata "bomba", cartea il introduce pe cititor in universul fascinant al modei, un veritabil paradis al femeilor.

Eroina principala, Billy Ikehorn - un personaj reprezentativ din galeria femeilor moderne - era la douazeci si unu de ani doar "ratusca cea urata" a unei familii de aristocrati din Boston. Surprinzator, la treizeci si cinci este o frumusete tulburatoare, posesoarea unei averi fabuloase si creatoarea celebrei case de moda Scruples.

Un singur barbat va reusi sa infranga vointa acestei femei puternice si impulsive, dar infruntarea lor va fi dramatica. O poveste care ii captiveaza pe cititori pana la ultima pagina, facandu-i sa regrete ca se sfarseste atat de repede.

Judith Krantz - Tenacitate.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Tenacitate” de Judith Krantz a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 590 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană