NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

S-a intamplat intr-o toamna, de Lisa Kleypas

S-a intamplat intr-o toamna

de Lisa Kleypas

S-a intamplat intr-o toamna

Titlu:

S-a intamplat intr-o toamna

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Lisa Kleypas

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 319

Anul apariţiei: 2012

34,00 RON

S-a intamplat la bal... acolo unde frumoasa, indrazneata, Lilian Bowman a aflat ca felul dezinvolt de a fi al americancelor nu era prea bine vazut. Iar cel care o dezaproba cel mai tare era snobul Marcus, Lordul Westcliff, cel mai vanat aristocrat din Londra. S-a intamplat in gradina... cand Marcus a luat-o in brate, Lilian a fost coplesita de o pasiune arzatoare pentru un barbat pe care nici macar nu-l placea. S-a intamplat intr-o toamna... Marcus stia prea bine sa-si stapineasca emotiile, era o stanca de neclintit. Dar fiecare atingere a lui Lilian era o tortura placuta, cu fiecare sarut isi dorea mai mult. Si totusi, cum sa se gandeasca macar sa o ia de sotie, cand era atat de nepotrivita pentru el?

Lisa Kleypas - S-a intamplat intr-o toamna.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “S-a intamplat intr-o toamna” de Lisa Kleypas a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 319 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană