NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Suspans, de Sidney Sheldon

Suspans

de Sidney Sheldon

Suspans

Titlu:

Suspans

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 376

Anul apariţiei: 2005

36,00 RON

Sidney Sheldon, unul dintre cei mai mari scriitori contemporani, este singurul detinator a trei premii prestigioase (Oscar, Tony si Edgar), mentionat in Cartea Recordurilor (editia 2004) ca fiind autorul cu cele mai multe romane traduse in toata lumea.

El revine in atentia publicului român cu “Suspans”, un bestseller palpitant, in care moartea si viata depind de orgoliile unei minti bolnave, care traieste si respira zilnic sentimentul ca este mai puternica decit Dumnezeu. Intreaga umanitate se afla in mare pericol. Patru oameni mor, in conditii suspecte, in patru locuri diferite, pe tot cuprinsul globului. Crima sau sinucidere? Kingsley International Group (KIG), cea mai importanta firma de consultanta in probleme de mediu, reprezinta numitorul comun al acestor decese. Vaduvele a doua victime pornesc impreuna in cautarea adevarului. Este o aventura cu risc maxim. Presedintele KIG-ului, Tanner, le asigura de tot sprijinul sau. Numai ca el este autorul proiectului PRIMA, menit a influenta clima Terrei. Investigatiile celor doua femei devin periculoase pentru Tanner care isi vede amenintate ambitiile de suprematie absoluta. Cineva incearca sa le omoare. In tensiunea creata, vaduvele ajung chiar sa se suspecteze reciproc.

Eroinele romanului au trasaturile de caracter ale femeii secolului XXI: puternica si vulnerabila, in acelasi timp. Iubirea pentru sotii lor le da curaj. Vor reusi ele sa invinga uriasa forta a unei vointe malefice, care poate decide, in orice moment, soarta omenirii, provocind dezastre naturale cu efecte apocaliptice?

O actiune foarte credibila, urmariri si evadari spectaculoase, surprinzatoare rasturnari de situatii – constituie ingredientele acestui ultim roman de top al celebrului Sidney Sheldon.

Sidney Sheldon - Suspans.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Suspans” de Sidney Sheldon a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 376 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană