NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Skye O'Malley, de Bertrice Small

Skye O'Malley

de Bertrice Small

Skye O'Malley

Titlu:

Skye O'Malley

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Bertrice Small

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2003

64,00 RON

Skye O'Malley, o tanara irlandeza cu ochi albastri, este convinsa, la cei 15 ani ai sai, ca se va casatori, va avea copii si va trai fericita pana la adanci batraneti. Dar soarta ii va rezerva surprize nebanuite, provocand-o continuu, transformand-o intr-o femeie sclipitor de inteligenta si puternica... dar femeie.

De o frumusete senzuala, isi va alege singura partenerii, fiind nevoita, in acelasi timp, sa se fereasca de avansurile altora, intr-o acerba cautare a sufletului pereche. Si cand aceasta personalitate puternica intra in conflict cu regina Angliei, puteti fi siguri ca actiunea va deveni incendiara. Iar daca veti crede ca tumultuoasa ei viata s-a linistit, veti constata, in Dulcile dimineti ale iubirii, ca a fost o parere gresita.

Bertrice Small - Skye O'Malley.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Skye O'Malley” de Bertrice Small a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană